slogan

Geruchtenmolen op volle toeren: hommeles tussen André en Monique?

Wendy van Dijk en Erland Galjaard blijken niet de enigen met huwelijksperikelen in de showbizz te zijn. De geruchten gaan nu dat het ook tussen André Hazes en Monique Westenberg niet meer zo lekker loopt.

Veel verdriet

Ondanks dat het stel op dit moment samen met een groep familie en vrienden vakantie viert in het Amerikaanse Orlando, laat weekblad Weekend weten dat het er in real life een stuk minder rooskleurig aan toe gaat dan op de kiekjes op social media te zien is. Dit zou volgens het blad alles te maken hebben met het vele verdriet waar Monique het afgelopen jaar te maken kreeg.

Lees ook: André Hazes sluit verzoening met zus Roxeanne niet uit

Nog geen rust

Zo verloor ze niet alleen trouwe viervoeter Dunya, maar moest ze ook afscheid nemen van haar stiefmoeder. De tissues waren hierdoor niet aan te slepen in huize Hazes, maar op steun van André hoefde Monique volgens Weekend niet te rekenen. De zanger zou te veel op zichzelf gefocust zijn. Ook zou het nieuwe en vooral grotere huis waar ze alle twee lange tijd van droomden, nog niet echt de rust hebben gegeven waar vooral Monique zo erg op hoopte. 

Toch lijkt er aan hun social media-kanalen te zien, vooralsnog geen vuiltje aan de lucht te zijn. Zo deelden zowel André als Monique een paar uur geleden nog een kiekje vanuit Orlando, waarbij ze met zijn drietjes poseren voor het welbekende kasteel in Disney World. Nog geen reden tot paniek dus!

Bron: RTL Beeld: ANP