slogan

Gerard Joling heeft lesje geleerd

Na een burn-out en stemproblemen heeft Gerard Joling eindelijk geleerd dat hij keuzes moet maken.

Gerard Joling kampte de afgelopen maanden met stemproblemen. Hij had gemerkt dat hij niet meer voluit kon zingen. Uit onderzoek bleek dat er een poliep op zijn stembanden zat, waardoor de zanger en presentator gedwongen werd een stapje terug te doen.

Les geleerd Een flinke tegenvaller, omdat Gerard na zijn burn-out van vorig jaar net weer lekker bezig was. Hij vergde echter toch weer te veel van zichzelf, met de poliep als gevolg. De presentator heeft er nu echt van geleerd, vertelt hij aan Story: “Nu is het echt genoeg geweest. Ik móet aan mezelf gaan denken. Werken is fantastisch en ik krijg er enorm veel energie van. Maar ik ben niet meer de jongste. Mijn gezondheid gaat voor.”

Plannen Gerard verblijft momenteel drie weken op Curaçao en neemt de rust die hij nodig heeft. Wat er daarna allemaal voor hem op de agenda staat, weet hij nu nog niet. “Voor dit jaar staan er wel alweer genoeg optredens in de agenda. Maar of ik ook weer bij SBS6 te zien zal zijn? Er liggen vier formats klaar, waarvan ik er één zelf bedacht heb. Maar volgens mij weten ze bij de zender niet eens wat ze zelf willen. Als ze mij tijdig laten weten welk programma ik kan doen, vind ik dat leuk. Mocht er niets komen, dan is dat ook prima.”

In Story lees je deze week het volledige openhartige interview met Gerard Joling, waarin hij ook eerlijk vertelt over de kinderwens die nooit in vervulling zal gaan.


,