slogan

Famke Louise in nieuw nummer openhartig over moeilijke periode

Het leven van Famke Louise gaat niet altijd over rozen. De zangeres heeft de afgelopen jaren naast veel positieve reacties ook een heleboel kritiek over zich heen gekregen. In haar nieuwe nummer Jouw Moment blikt ze terug op deze moeilijke periode.

Commentaar

"Ik heb de laatste twee jaar best veel commentaar over me heen gekregen", vertelt Famke tegenover RTL Boulevard. "Het enige wat ik wilde doen is met het liedje laten zien dat we allemaal hetzelfde zijn. Je bent niet alleen en je bent mooi zoals je bent."

Lees ook: Zien: Famke Louise deelt eerste foto met nieuwe vriend

Uitlaatklep

Het nummer is in tegenstelling tot haar vorige nummers rustig en gevoelig. En dat heeft een reden vertelt Famke. "Ik ben veel bezig met muziek maken, omdat het me rustig maakt in m'n hoofd. Ik gebruik het als uitlaatklep."

Niet iedereen kan Famke's nieuwe nummer waarderen. Hoe de zangeres omgaat met die kritiek? "Het raakt me niet", zegt ze. "Maar wat ik wel erg vind, is dat ik dit liedje heb gemaakt voor mensen die gepest worden. Die zijn misschien minder weerbaar voor dit soort reacties", aldus Famke op haar Instagram.

Bron: FunX, RTL Boulevard | Beeld: YouTube, BSR


,