slogan

Fajah Lourens is klaar met mannen, maar niet met vrouwen...

Fajah Lourens heeft het na de break-up met haar elf jaar jongere vriend Gijs Scheeringa helemaal gehad met mannen. Maar vrouwen...? Da's een ander verhaal.

Kim Feenstra

Fajah heeft vanochtend in de 100% NL ochtendshow Goeiemorgen Lex van Lex Gaarthuis laten weten dat ze best openstaat voor avontuurtjes met vrouwen. En dat gaat al de goede kant op... Voor de stichting Free a Girl heeft ze namelijk een date met zichzelf ter veiling aangeboden. Wie kans maakt? "Gister belde Kim Feenstra, en die zei: op hoeveel staat het bod, anders bied ik even. Dan gaan we lekker tongen!", vertelt Fajah.

En daar heeft Fajah helemaal geen problemen mee. "Ik sta niet open voor een relatie met een vrouw in de traditionele vorm maar even lekker tongen met Kim is niet verkeerd, en iets meer ook niet. Sowieso ben ik niet vies van een avontuurtje met een mooie vrouw hoor." Een vaste relatie voor langere tijd, daar zit ze echter niet op te wachten. "Vrouwen zijn verschrikkelijk. Ik ken mezelf, en ik ben geen makkelijk figuur. Vrouwen willen altijd hun zin, zijn vaak chagrijnig. En daar zou je er dan twee van hebben!"

Over en uit

Twee maanden geleden maakte Fajah bekend dat haar relatie op de klippen was gelopen. "Bekend zijn heeft zeker heel veel voordelen, helaas heeft het ook wel wat nadelen. Een van de nadelen is dat je privéleven ook vaak in de media belandt. Het is leuk om je nieuwe liefde aan de wereld te laten zien als je verliefd bent. Helaas komt er soms ook een moment dat je moet aangeven dat je relatie over is… Helaas maar waar. Het is over tussen Gijs en mij", schreef ze op Instagram. "Ik heb een fantastische tijd achter de rug waar ik met heel veel plezier naar terug kijk. We gaan als vrienden uit elkaar, omdat we toch beide andere richtingen op willen met ons leven en heel erg druk zijn met onze eigen carrières waar we de focus op willen leggen."

Vorig jaar zomer lieten Fajah en Gijs samen een tatoeage van elkaars naam zetten. Deze zie je HIER. Inmiddels is ze druk bezig deze tattoo weg te laten laseren.

Gisteren maakte Fajah ander groot nieuws bekend. Benieuwd? Klik hier.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP


,