slogan

Fabiola haalt hard uit naar Famke Louise

Wie Instagram goed in de gaten houdt, zal vast wel hebben meegekregen dat er een stille oorlog tussen Fabiola en Famke Louise woedt. De vraag is iedere keer alleen wie er als eerst gaat uithalen.

De aanzet

Onlangs werd Fabiola tijdens een optreden van Famke Louise uit discotheek Kokomo gezet. Ze uitte haar woede in haar Instagram Stories: "Famke Louise, ik snap jou niet? Voor de tweede keer mij wegsturen en dit keer in m'n hometown. Ik heb helemaal niks tegen je, maar nu kan je het krijgen ook, geen respect", uit de zangeres.

Lees ook: Fabiola de oorzaak van breuk Ronnie Flex en Famke Louise?

Statement

Het lijkt erop dat de realityster nu een statement wil maken en Famke terug wil pakken. Op Instagram zegt ze het volgende: "Uiteindelijk ben ik sterker dan ooit tevoren geworden. Ik bereik mijn doelen in het leven. Ik wilde altijd al op het podium staan en mijn droom is uitgekomen. De club was zelfs uitverkocht. Haters zijn je grootste fans, onthoud dat goed. Daarom is Famke Louise bij het volgende optreden van me uitgenodigd, misschien kan ze nog wat leren van mijn vibe op het podium, want ik zal je nooit wegsturen", haalt de blondine uit.

Bron: Instagram, beeld: BSR


,