slogan

Expeditie Robinson zoekt deelnemers voor 2018

Heel goed nieuws voor Expeditie Robinson-fans: het programma is weer op zoek naar Onbekende Nederlanders voor 2018. Je kunt je dan ook vanaf deze maand inschrijven. Word jij de winnaar van Expeditie Robinson 2018?

Geef je op!

Samen met Bekende Nederlanders de zwaarste proeven doorstaan op een eiland? Dat kan dit jaar ook weer. Vanaf 19 februari geeft Expeditie-winnaar Carlos de (eventuele) toekomstige leden elke week een opdracht via de website van RTL. Bij elke opdracht maken zeven deelnemers kans op een plek voor het selectieweekend. Enkel degenen met de meeste likes op de video van de proef, mogen door. 

In totaal worden er 100 kandidaten gescreend - 51 gekozen door de jury en 49 mensen die door zijn met de 'likes' - van wie er uiteindelijk zeven naar de Filipijnen mogen om daadwerkelijk mee te doen aan het programma. 

Opdrachten

Aan Metro verklapte Carlos alvast een paar opdrachten: "Er is een opdracht waarin je moet laten zien hoe goed je kan hangen. En ook een waarvoor mensen moeten kamperen op een vreemde plek." Ben jij er klaar voor? Meld je dan nu aan op expeditierobonson.nl

Lees ook: Expeditie Robinson 2017 kandidaten over de aanslag op hun lijf

Bron: Metro, Beeld: Expeditie Robinson, Instagram