slogan

Expeditie Robinson-kijkers stoppen massaal met kijken

Vorige week riepen kijkers van Expeditie Robinson nog op tot boycotten van het programma en het ziet ernaar uit dat deze opmerkelijke oproep gewerkt heeft. Gisteren keken er namelijk opvallend weinig mensen naar het programma.

Kritiek

Fans vinden het maar moeilijk te accepteren dat de een na de andere sterke speler de dupe lijkt te worden van de onderlinge bondjes. Zo noemen sommigen het seizoen zelfs 'slap'.

En dat is deze week meer dan ooit terug te zien aan de kijkcijfers. Vorige week trok het programma nog 1.829.000 kijkers, terwijl er nu maar 1.644.000 mensen keken. Dat zijn dus bijna 200.000 kijkers minder.

Lees ook: Kijkers zien opnieuw fout in Expeditie Robinson

Reacties

"Afgehaakt! Ik kijk niet meer naar Expeditie Robinson. Wat ooit begonnen is als een spannend spelprogramma is nu een gekonkel. Er zitten nog mensen in het spel die eigenlijk niets gepresteerd hebben! Komt bij dat er veel 'gescript' is", reageert een boze kijker op Twitter. 

Tim Coronel en Thomas Berge begrijpen de kritiek enigzins wel, maar zijn het er niet helemaal mee eens. Volgens hun horen de bondjes er nou eenmaal bij. "Als je erin zit, begrijp je die keuze iets meer." Tim vind zijn vertrek dan ook zijn eigen schuld. "Dan had ik maar niet die fout moeten maken", aldus Tim.

Lees hieronder wat Twitteraars over het programma te zeggen hadden.

Bron & Beeld: Twitter, Superguide, Expeditie Robinson


,