slogan

Exclusief! Touriya: 'ik wist niet dat het Sylvie's ex was toen ik hem ontmoette'

Touriya Haoud woont al een aantal jaar in LA, maar komt nog vaak naar Nederland voor haar ‘Hollandse fix’. Grazia sprak haar over de dood van haar vader, haar romance met de ex van Sylvie en de scheiding van de vader van haar kinderen, acteur Greg Vaughan. 

Scheiding

Na de scheiding van Greg passeerden nor wat mannen de revue, waaronder Sebastian Diamantoulis en Carlos Luna. “Met Sebastian heb ik een leuke tijd gehad, maar er zat geen toekomst in. Hij runt een beachclub op Mykonos, heeft daar zijn familie en vrienden en is niet van plan ooit uit Griekenland weg te gaan. Ik zie het op mijn beurt weer niet zitten om daar te gaan wonen, dus een toekomst voor ons samen zag ik niet. Daarvóór was ik ongeveer een jaar samen met Carlos. Een behoorlijk serieuze relatie kan ik wel zeggen, hij had het zelfs over trouwen en kinderen krijgen... Op zich heb ik daar best wel over nagedacht, maar Carlos is zo ongeveer vierentwintig uur per dag bezig met zijn restaurants in Santa Barbara.” 

Guillaume Zarka

Je bent nu samen met Guillaume Zarka, de ex van je voormalig beste vriendin Sylvie Meis? “Je moet me geloven als ik zeg dat ik niet wist dat hij Sylvies ex is toen ik hem ontmoette. En daarbij: Guillaume en ik hebben geen relatie. We vinden elkaar leuk en we daten met elkaar, maar meer is het niet. En nee, ik ben niet verliefd op hem. Guillaume is een heel lieve jongen en we hebben gisteren bijvoorbeeld nog een hapje gegeten samen, maar we staan te verschillend in het leven om elkaar gelukkig te maken. Inderdaad, een beetje zoals ook bij Greg het geval was, en die fout ga ik niet nog eens maken. Ik geloof nog steeds in de ware en de volgende relatie die ik aanga moet voor de rest van mijn leven zijn. En nogmaals: dat gaat voor mij met Guillaume niet lukken. Wat ik dan wel in hem zie? Laat ik het zo zeggen: he’s attractive!” 

Benieuwd naar het hele openhartige interview met Touriya? Je leest het in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkels ligt.