slogan

Exclusief! Tess Milne: "Ik ga geen moeder zijn die twee weken na de bevalling alweer voor de camera staat"

Het gaat supergoed met Tess Milne (29): ze sleepte een contract bij KRO-NCRV binnen, trouwde met grote liefde Ties en is zwanger van hun eerste kindje. Mét buik schittert ze in de nieuwe Grazia.

Baby nieuws

De blondine maakte begin juni met een foto via Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. "Toen ik trouwde, heb ik er bewust voor gekozen om het tussen Ties en mij te houden. Maar die groeiende buik, daar kun je op een gegeven moment niet meer omheen", vertelt ze.

"Ik zit nu in de middenperiode en dat is een heel lekkere fase. Sowieso is het gevoel dat er leven in me zit fantastisch. Ik heb voor het eerst medelijden met mannen, dat ze dit niet mogen meemaken."

Moederinstinct

De grootste verandering die Tess bij zichzelf merkt nu ze mommy to be is? "De bezorgdheid. Vanaf het eerste moment dat ik wist dat ik een levend wezentje in mijn buik had zitten, had ik zoiets van: nu moet ik goed opletten. Ik merk aan mezelf dat ik een roofdier ben geworden. Ik denk dat dat het moederinstinct is waar ze het vaak over hebben.", zegt ze.

"Eigenlijk heeft mijn zwangerschap maar twee dingen veranderd: het zet dingen meer in perspectief én ik maak me minder druk, wat een enorme dikke plus
is. Ik ga ook zeker geen moeder zijn die twee weken na de bevalling alweer voor de camera staat. Die tijd met je kindje krijg je nooit meer terug, dus die ga ik ook echt pakken."

Kwaaltjes

"Ik ben ontzettend vergeetachtig, en sinds ik zwanger ben, is het nóg erger geworden. Laatst stond ik weer op straat zonder portemonnee, telefoon en sleutels, ik was gewoon alles kwijt. Toen dacht ik wel: als ik maar nooit mijn kind kwijtraak. Ik kan alles verliezen, ik kan bij wijze van spreken in mijn ondergoed over straat lopen, als ik dat kind maar in mijn hand heb."

Benieuwd naar het hele interview? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel!

 


,