slogan

Exclusief: Sylvie Meis reageert nu zelf op ophef over bruiloft-jurk

Onlangs ontstond er flink wat ophef over de jurk die Sylvie Meis droeg tijdens de bruiloft van haar vriendin Barbara Meijer. De bruid liet al van zich horen, maar nu reageert Sylvie ook zelf.

Snode plannen

Sylvie vertelt in haar nieuwe Column in Grazia dat ze de aanvallen van de media als heftig ervaart. "Gaat het niet over mijn gezicht, dan is er wel ophef over een jurk waarmee ik allerlei snode plannen zou hebben gehad op een huwelijk. Wat ik ook doe, alles gaat snel out of control de laatste tijd. Blijkbaar is dit weer een nieuwe fase, maar ik moet nog een manier vinden om daarmee om te gaan."

Lees ook: Opnieuw een harde klap voor Sylvie Meis

In bescherming

De bruid kwam na de ophef zelf met een persstatement: "Sylvie is mijn vriendin, ik vond haar beeldschoon en ik was zo blij dat ze bij mijn bijzondere dag was", liet ze weten. Sylvie vertelt: "Ze heeft me ook een lief, persoonlijk berichtje gestuurd, waarin ze vertelde dat haar mama en de hele family mijn jurk prachtig en passend voor de gelegenheid vonden, en dat ik me vooral niets moest aantrekken van alle ophef. Dat deed me goed, om door haar in bescherming te worden genomen."

Toch heeft ze het er moeilijk mee. "Ergens in je achterhoofd spookt toch: heb ik een fout gemaakt? Dat is een mindfuck, want er zaten vrouwen bij die net zo spectaculair gekleed waren, maar het verschil is dat zij niet in de pers komen."

Lees ook: Sylvie Meis gespot met 'nieuwe liefde'

Gecreëerd beeld

Ze sluit af: "Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik zo lelijk in de pers kwam met opmerkingen als: de jurk was té mooi, Sylvie was té sexy. Op de Duitse televisie was er een maneater-achtig muziekje gemonteerd onder de beelden waarop je mij in slow motion van de boot naar de kerk ziet gaan. Op die manier wordt er een beeld van mij gecreëerd waartegen ik me niet kan wapenen."

Beeld: BSR

 


,