slogan

Exclusief! Anna Nooshin vertelt waarom ze gestopt is met vloggen

Ze besloot ooit haar leven vast te gaan leggen in vlogs and the rest is history. Inmiddels kan namelijk niemand minder om Anna Nooshin heen. Al is er in de afgelopen tijd wel het een en ander veranderd.

Minder behoefte

Want waar ze ooit mee begon, het maken van videologs voor haar YouTube-kanaal, is ze daar inmiddels mee gestopt. “Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs, en dat begrijp ik ook heel goed. Ik laat veel dingen níet zien, en dat is in principe niet hoe vloggen werkt", vertelt ze aan Grazia. 

Lees ook: Anna Nooshin openhartig over influencer-wereld

Voer voor discussie

"Ik heb altijd alleen gedeeld wat ik wilde delen. Op die manier geef je wel minder voer voor discussie natuurlijk.” Niet dat mensen dat voer dan niet elders vinden. Heeft ze op Instagram ineens vollere lippen? Dan is dat nieuws. Plaatst ze een bikinifoto? Dan vinden mensen daar iets van. Anna kan ermee leven.

“Mensen hebben nou eenmaal een bepaald beeld van mij. Dat beeld heb ik zelf in stand gebracht én gehouden, onder meer door mijn liefde voor een bepaalde esthetiek. Ik geniet er erg van om de mooie kanten te laten zien, mijn sexy kant bijvoorbeeld. Maar iemand die de moeite neemt om mijn Stories te bekijken, ziet ook een heel andere kant, met mijn familie, zonder make-up...Die verschillende kanten horen allemaal bij mij. De ene dag leef ik vol glamour, de andere dag veel minder. Het ene is niet échter of minder echt dan het andere.”

Tekst: Claudia Witteveen | Beeld: BSR

 


,