slogan

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Good morning, er ligt een kakelverse Grazia in de winkel en Nikkie Plessen siert deze week de cover. 

Deze week: 

* Sylvie Meis wordt de bruid! Vorige week maakte ze haar verloving met zakenman Charbel Aouad bekend. Wie hun relatie volgde, zag dit misschien wel aankomen. 
* Vorige week stond Nikkie Plessen samen met Kate Moss in de studio om de campagne voor haar nieuwe collectie te schieten. Grazia gaat backstage. 
* Haar vader mag dan president-af zijn, het lukt Malia Obama niet om aan het voetlicht te ontsnappen. Met name trouwe Trump- aanhangers maken haar het leven zuur. 
* Vier kandidaten haakten dit seizoen af vóór het keuze- moment: een record. Nu de serie ten einde is: hoe kijken zij terug op hun liefdesreis naar het platteland? 
* Nu Kendall de spotlights schuwt, grijpt Kylie Jenner haar kans. Met een eigen show en (dating)geruchten is zij dé zus to watch. 
* Depressies komen veel voor en het is belangrijk dat je erover kunt praten. Met die gedachte deelt it-model Adwoa haar heftige levensverhaal. 
* In de nieuwe tv-serie De Mannentester speelt Eva van de Wijdeven een femme fatale die de mannelijke trouw op de proef stelt. 
* Ze lieten hun oog op dezelfde vrouw vallen en staan binnenkort oog in oog met elkaar bij de Billboard Awards. Het is AAN tussen de Biebz en The Weeknd... 
* De behind met stretchmarks maakt online furore nu Kendrick Lamar erover rapt en the real thing toont in zijn video. Hollywood volgt zijn voorbeeld. 
* Bridget Maasland (42) coacht ons deze zomer naar een fit lijf. Staat ze zelf vaak op de weegschaal? Grazia onderzocht het aan de hand van zes quotes. 
* De erfgenamen van de rijkste families uit Nigeria weten het wel: stuk voor stuk verhuizen zij naar Londen voor hun eigen lifestyle of the rich and famous.