slogan

Dubbelleven: Vaste klanten

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Vaste dagen

"Al snel nadat ik aan deze carrière begon, besloot ik op vaste dagen te werken. Ik kon natuurlijk moeilijk naakt voor de webcam staan kronkelen terwijl mijn kinderen thuis waren. Al na een paar weken begon ik een paar terugkerende gezichten te herkennen. Ik laat mijn gezicht buiten beeld, maar veel heren vinden het geen probleem om zichzelf vol in beeld helemaal te laten gaan. Het is best bijzonder dat zelfs mannen die zoiets onpersoonlijks als sexcammen het liefst met een vertrouwd gezicht, pardon, lijf doen. Op een gegeven moment had ik op dinsdag standaard twee vaste klanten die zich Tommy en Cros noemden."

Praktische problemen

"Tommy was een niet slecht uitziende IT-er van midden 30 die altijd in zijn streepjestrui aan een tafel in zijn werkkamer zat, op zijn thuis(af)werk dag. Cros trof ik altijd in bed aan. Hij was ook midden 30 en zag er stoer en ook niet onaantrekkelijk uit. Cros had de illusie dat wij samen uiteindelijk eens een sexshowtje zouden weg geven op de site, waar hij hij me wekelijks opzocht. Regelmatig ging het tegoed van Cros op, waardoor hij wegviel. En dan kreeg ik direct een bezoekje van Tommy, die ook af en toe wegviel, maar dat kwam weer door zakelijke telefoontjes tussendoor. En zo bleef ik vaak schakelen tussen Tommy en Cros. Dat leverde nog wel eens praktische problemen op."

Truth of Dare

"Dan was ik met Tommy Truth or Dare aan het spelen en was ik al half uitgekleed door de ietwat voorspelbare dares. Maar met Cros zat ik nog in de “Hoi hoe gaat het vandaag?” -fase en dus moest ik razendsnel mijn beha en jarretels weer aan zien te krijgen. Om vervolgens weer bijna alles uit te trekken als Tommy weer in beeld kwam. Je kunt je voorstellen dit nog wel eens mis ging. Dan was ik met Tommy in gesprek en op het moment dat hij weg viel en zat ik opeens volledig aangekleed voor Cros, die al bijna aan zijn hoogtepunt toe was. Die dan vroeg: “He, waarom heb je je beha nou weer aangetrokken?” Ja, het is af en toe behoorlijk schakelen."

Spaarpotje

"Maar vleiend is het natuurlijk wel. Te weten dat van al die beschikbare dames zij mij tot hun favoriet hebben gemaakt. En naast dat het goed is voor mijn ego, is het ook goed voor mijn verdiensten, een vaste klantenkring. Want ze weten wanneer ze me kunnen verwachten en staan vaak direct in de startblokken op het moment dat ik inlog. En meestal zijn het ook echte plakkers: mannen die minstens een uur met je zoet zijn. Ik vraag me soms af of ze een speciaal spaarpotje hebben voor deze spannende avonturen met mij. Want van een regelmatig wekelijks uurtje met een webcammodel, kun je al snel een kleine vakantie boeken. Maar ach, mij hoor je niet klagen!"