slogan

Drama! Temptations Niels heeft naaktfoto's van Alex gelekt

Ohhhh boy... De Temptation Island drama gaat ook buiten de camera's om gewoon door. Nadat deelnemers Alex en Rosanna ruzie maakten via social media, heeft nu ook Niels besloten zich in de discussie te mengen.

Sherlock Kox

Michella Kox heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat Temptation Island haar Guilty Pleasure is. Elke vrije minuut spendeert ze dan ook aan het achterhalen van alle sappige Temptation geheimen. Gisteren hoefde ze er echter niks voor te doen. De sappige nieuwtjes werden gewoon via Facebook naar haar gestuurd. 

Peek-a-boo

Deelnemer Niels stuurde haar naaktfoto's van Alex. "Dit gebeurde er gisteravond waardoor ik mijn FB voor een week kwijt ben! Niels, je wordt bedankt voor de piemel foto's!" gilt ze uit op de Facebookpagina van haar winkel, nu die van haar geblokkeerd is. Dat was ook Alex niet ontgaan, die meteen onder de berichten reageerde. 

Michella ontdekte eerder al ze dat er een kandidaat is die een kind blijkt te hebben (benieuwd? Klik hier) en dat een kandidaat in GTST heeft gespeeld (benieuwd? Klik hier). 

Lees ook: Deze Temptation Island-deelneemster staat binnenkort in Playboy


,