slogan

Donny Roelvink bedolven onder kritiek en biedt alsnog excuses aan

De uitspraken van Donny Roelvink zijn the talk of the town. De fit boy noemde vrouwen die bier drinken 'vies', en dat werd hem niet in dank afgenomen. En dus biedt hij nu alsnog zijn excuses aan.

Verwende broertjes

Nadat het filmpje met zijn uitspraken online werd gegooid, ging het binnen no time viral en werd er veel kritiek geuit. Vooral vrouwelijke bierdrinkers lieten van zich horen. "De verwende broertjes willen weer even in de belangstelling staan" en "Over het paard getilde jongetjes" zijn slechts enkele reacties die onder het filmpje te vinden zijn.

Lees ook: Donny Roelvink ondergaat metamorfose

Een beetje moe

Donny besluit uiteindelijk maar zijn excuses aan te bieden. “Voor alle mijn bierdrinkende dames: ik wil even mijn excuses aanbieden. Ik heb de laatste dagen veel vrouwen over mij heen gekregen die zeggen: “Ja, ik drink bier, waarom vind je dat smerig?” Dames, daar is helemaal niks mis mee, zeker niet! Ik stond die dag drie, vier uur met Dave dilemma’s te filmen, ik was een beetje moe. Vandaar dat het een beetje lullig uit m’n strot kwam. Maar zeker weten is het geen probleem als een vrouw bier drinkt. Ik vind het misschien wat minder aantrekkelijk, maar een vrouw moet drinken wat zij moet drinken", aldus de 21-jarige realityster. 

Zand erover, dames?

 

Bron: Show Beeld: BSR


,