slogan

Dit Victoria's Secret model werd gearresteerd om bizarre reden

In augustus werd bekend dat na Doutzen Kroes en Romee Strijd er dit jaar een nieuwe Nederlandse beauty op de catwalk van de Victoria's Secret Show zal lopen. De 22-jarige Roosmarijn de Kok werd ingewijd als het nieuwe gezicht van het lingeriemerk. Maar, wist je dat ze eerder al in het nieuws kwam om een héél andere reden?

Diefstal

Het model kwam op 19-jarige leeftijd namelijk in het Amerikaanse nieuws, nadat ze werd aangeklaagd wegens diefstal. Ze zou producten uit de Whole Foods-supermarkt in New York hebben gestolen: drie repen chocolade en een fles visolie. Ze moest hiervoor in de rechtszaal verschijnen.

Foutje

Zelf zei ze destijds dat ze de producten inderdaad in haar tas had gedaan, met de gedachte ze aan de kassa te betalen. Toen ze de winkel wilde verlaten, herinnerde ze zich ineens dat ze de spullen nog in haar tas had. Oeps!

Angel

Toen Roosmarijn werd verkozen tot nieuwe Angel, kon ze haar geluk niet op. "Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben en ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen!", schreef Roosmarijn bij een Instagram foto. 

Lees ook: Dit Nederlandse model is de nieuwe Victoria's Secret Angel

Bron: Axed Beeld: Instagram, ANP