slogan

Dit is waarom Temptations Damian het bord met Ban Surya voor zijn kamer plaatste

Wie de aflevering van gisteren al heeft gezien, ziet hoe Damian volledig doordraait in Temptation Island VIPS. Het nieuws dat Shirley geen toekomst meer ziet in hun relatie, slaat bij de altijd goedlachse Hagenees in als een bom. 

Zwart voor zijn ogen

Damian ziet compleet zwart voor zijn ogen en uit zijn woede dan ook flink op een bokszak. Toch bleek dat niet genoeg te zijn. Wanneer het erna uitziet dat hij bijna de villa afbreekt, weet hij zich net op tijd te beheersen. 

Lees ook: Temptations Shirley klapt uit de school over relatie met Damian

Niet storen

Wel wil de spierbundel even een momentje voor zichzelf en pakt-ie een bord met de tekst 'Ban Surya, private property' erop. Hoewel de verleidsters nog even denken dat-ie hiermee de boel kort en klein wil slaan, plant hij de paal voor zijn villa en slaat hij vervolgens de deur dicht.

Hoewel niemand begreep waarom hij het bord voor zijn deur plantte, vertelt hij nu in de vlog van Quentin en Channah wat de reden daarachter was. “Ik dacht dan Ban Surya ‘niet storen’ betekende, maar zo heette die villa gewoon.” OMG, hóe hilarisch!

Gelukkig werd Damian uiteindelijk rustig en liet hij zich na zijn woedebui heerlijk in de watten leggen door al het vrouwelijk schoon om hem heen.

 

Bron: Love & Reality | Beeld: YouTube, Temptation Island VIPS


,