slogan

Dít is de reden achter de breuk tussen Luca en Gabriella

Ze leken voor lange tijd het sterkste koppel van de Love Island-villa, maar toch spatte het sprookje tussen Luca en Gabriella onlangs uit elkaar. Grazia sprak de half Italiaanse Luca over de breuk.

Tweede test

Waar zijn 'bro' Mac dolgelukkig is met Cheyenne en zelfs is gaan samenwonen, staat het liefdesleven van Luca op een laag pitje sinds de breuk met Gabriella.

"Gabriella en ik zijn niet meer samen. We zijn goed de villa uitgekomen en hadden het toen oprecht heel leuk met elkaar. Maar dan kom je thuis, ga je een
tweede test in en moet je kijken of het nog steeds goed werkt in de echte wereld. En daar zaten we niet op dezelfde lijn.”

Lees ook: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Love Island

Ander persoon

Na goed overweg zijn de twee vriendschappelijk uit elkaar gegaan, zo liet zowel Luca als Gabriella via Instagram Stories weten. Toch noemt Luca zijn kortstondige relatie met Gabriella niet een typische vakantieliefde.

 “Zo zag ik het niet. Ik ging echt de villa in met het idee dat ik de liefde van mijn leven zou kunnen ontmoeten. Maar thuis veranderde alles: Ik ben niet meer de Luca van vóór Love Island. Ik kan niet meer over straat zonder herkend te worden, krijg vanuit alle hoeken aandacht, krijg continu leuke uitnodigingen en klussen aangeboden. Als dat leven niet matcht met de persoon met wie je bent, dan gaat het niet werken. Het is beter dat we nu uit elkaar zijn gegaan dan later, want hoe langer je samen bent, hoe meer pijn het doet.”

Tekst: Jill Waas | Beeld: Love Island


,