slogan

Deze Nederlandse actrice is aangehouden voor drugshandel

De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is afgelopen weekend aangehouden op het festival Tomorrowland in de Belgische plaats Boom. Zij wordt verdacht van drugshandel omdat zij verschillende soorten drugs bij zich had, meldt De Gazet van Antwerpen.

Vast

Tijdens een huiszoeking op haar Airbnb-adres werden nog meer drugs gevonden. Het zou gaan om soft- en harddrugs "die de gebruikershoeveelheden overschreden", laat het Openbaar Ministerie in België aan de krant weten.

"In totaal zijn ongeveer honderd xtc-pillen in beslag genomen en meer dan twintig gram cocaïne. Ook ketamine en MDMA werd in zulke hoeveelheden gevonden dat ze alleen voor verkoop gebruikt konden worden. Tot slot werden er nog gebruikershoeveelheden illegale softdrugs aangetroffen." Ze zou zeker tot vrijdag vast moeten blijven zitten.

Experiment

Imanuelle's Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat meldt De Gazet dat er sprake zou zijn van een "zeer fout gelopen experiment". Volgens hem was ze bezig met de voorbereidingen op een nieuwe rol als drugshandelaar.

"Ze wilde weten wat het is om drugs te verkopen; hoe het in zijn werk gaat en welke spanning erbij komt kijken. Maar ze heeft er niks van gebakken en is betrapt. Ze beseft nu ook dat het een hele domme actie is geweest."

Ongeloofwaardig

Peter R. de Vries noemde haar verhaal in RTL Boulevard ongeloofwaardig. "Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten."

De 34-jarige Grives maakte haar debuut in de speelfilm Alleen maar nette mensen. Sindsdien was zij onder meer te zien in Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Celblok H. Ook deed de actrice mee aan Wie is de mol?.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Bron: BuzzE, Beeld: 


,