slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian verkoopt opblaasbare kont
Kim Kardashian heeft een wel heel bijzondere accessoire toegevoegd aan haar Kimoji collectie. Fans kunnen een opblaasbare kont van de realityster kopen voor het zwembad. Voor 98 dollar (91 euro) is de drijvende derrière van jou. Je moet alleen nog even geduld hebben. Hij is vanaf eind juni te koop, precies op tijd voor de zomer!


Kim werkt samen met Kylie
Na Khloé Kardashian, is Kim Kardashian next in line voor een samenwerking met Kylie Cosmetics. Kim brengt vier liquid lipsticks uit en aan het respons te zien van de fans van de KarJenners zal ook deze collectie binnen no time uitverkocht zijn. 

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op


Kris Jenner woest op Caitlyn Jenner
Kris Jenner is niet blij met de manier waarop haar ex Caitlyn Jenner over haar schrijft in diens recent verschenen memoires: The Secrets of My Life. De 61-jarige moeder en manager van de dames Kardashian en Jenner zegt dat de beschrijvingen die Caitlyn over haar maakt niet kloppen.

"Het slaat nergens op. Alles wat ze zegt is verzonnen", zegt Kris tijdens de uitzending van de realityserie Keeping Up With The Kardashians. In de memoires zou Caitlyn beweren dat Kris altijd al wist dat haar toenmalige echtgenoot, Bruce Jenner -die nu Caitlyn is, van sekse wilde veranderen. "Ik heb het hem toen gevraagd: wat is er met je aan de hand? En toen zei hij tegen me dat ik het toch niet zou begrijpen. Maar nu schrijft zij dat ik het altijd al heb geweten", zegt een verbaasde Kris Jenner tegen haar aanwezige dochters Kim en Khloé Kardashian.

Met name Kim Kardashian schrikt zichtbaar van de opmerkingen van haar moeder en vertelt dat ze juist probeert de relatie tussen Kris en Caitlyn te verbeteren. "Caitlyn mag natuurlijk vinden wat ze wil, maar waarom elke keer mijn moeder overal bij betrekken?", vraagt de realityster zich af na het gesprek over het boek van Caitlyn.


Kris voelt zich belazerd door Caitlyn en zegt dat ze klaar is met haar. "Ik heb niets gedaan dan mijn hart en huis voor haar te openen en het interesseert haar niks.", aldus Kris die zegt dat ze boos en teleurgesteld is.


Bron: Shownieuws, ANP, BuzzE, RTL, Telegraaf, BEeld: Instagram