slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian post poedelnaakt kiekje
Kourtney Kardashian zit lekker in haar vel en iedereen mag het zien. De 38-jarige realityster deelt een op Instagram die bar weinig aan de verbeelding overlaat. “Mother nature”, leest het bijschrift van de plaat, die inmiddels 1 miljoen keer is geliket. 

Eerder was te zien in een trailer van Keeping up with the Kardashians uit de kleren ging en poedelnaakt voor de lens kroop. Haar halfzus Kylie Jenner en zussen Kim en Khloé Kardashian waren uit nieuwsgierigheid aanwezig bij de fotoshoot."Ben je echt naakt onder deze kleding?", vraagt Kylie aan Kourtney, die bevestigend antwoord. "Dus je gaat echt naakt?", vraagt Kylie verbaasd. Kourtney trekt vervolgens haar kleding uit en laat zich in een buitenzwembad naakt fotograferen terwijl haar zussen haar aanmoedigden. Vooral Khloé is trots op Kourtney en zegt tegen haar: "Je hebt een geweldig lichaam, zit naakt in het zwembad. Je zussen moeten zich zorgen maken!".

North West woest op paparazi
North West wordt, net als mama Kim Kardashian, vaak op de gevoelige plaat vastgelegd. Wij zijn gek op de kiekjes van North, maar de kleine zélf is er echter minder blij mee en dat laat ze dan ook graag zien. De 3-jarige krullenbol was op stap met haar moeder en het enige wat ze wilde, was genieten van haar ijsje. Zo schreeuwde ze de paparazzi toe dat ze moesten stoppen met foto’s maken. Zo, North heeft haar punt gemaakt. 

 

Kendall loopt ex bijna tegen het lijf
Kendall Jenner had bijna een awkward moment toen zij en haar nieuwe vlam A$AP Rocky op hetzelfde feest eindigden als Jordan Clarkson - de basketballer waar ze vorig jaar aan gelinkt werd. Het drietal was zaterdagavond aanwezig in de Peppermint Club. Nu kun je het je voorstellen dat Jordan het niet per se zag zitten om zijn ex, met haar nieuwe vriend tegen het lijf te lopen. Toch lijkt de atleet de Jenner telg al lang en breed vergeten te zijn. Hij was in goed gezelschap van drie dames en scheurde weg. “I’m a playa!”, riep hij TMZ nog toe. 

Beeld: Instagram, Bron: TMZ, RTL