slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Ruzie tussen Blac Chyna en Rob Kardashian loopt uit de hand

Nadat Rob Kardashian besloot via social media een boekje open te doen over zijn ex-verloofde Blac Chyna, kan de ruzie tussen de twee je haast niet ontgaan zijn. Het jongere broertje van de gezusters Kardashian haalde in meerdere posts flink uit naar de moeder van zijn kind. Hij plaatste naaktfoto's van haar, filmpjes van toen ze vreemging en meerdere WhatsApp-gesprekken. 

Eerder werd al bekend gemaakt dat Chyna het er niet bij zou laten en van plan was om juridische stappen te ondernemen tegen haar ex. Nu blijkt niets minder waar. Chyna heeft de hulp ingeschakeld van de bekende advocate Lisa Bloom om een straatverbod te regelen voor Rob.

Op Twitter schrijft de advocate: "Ik vertegenwoordig Blac Chyna. Ik heb Rob Kardashian net laten weten dat we maandag naar de rechtbank gaan om een straatverbod te regelen." Volgens TMZ zou Rob dan zeker 100 meter uit de buurt van zijn ex moeten blijven en geen pikante foto’s meer van haar mogen plaatsen. Als hij de regels zou overtreden, moet hij mogelijk de gevangenis in. 

Maar daar blijkt het niet bij. Naar verluidt beschuldigd Blac de realityster ook van huiselijk geweld. TMZ zou juridische documenten in handen hebben gekregen, waarin ze de volgende verklaring geeft: 

"In april begon Rob slechte dingen over Chyna te zeggen in het bijzijn van haar zoon, King (4). Chyna vroeg Kardashian naar verluidt om te stoppen, waarop hij antwoordde: 'Ik kan zeggen wat ik wil'." Volgens de verklaring heeft Rob daarna haar telefoon gegrepen, haar 'aggressief aan haar arm meegesleurd', haar op de grond geduwd en haar 'op haar dijen geslagen'. Chyna beweert dat ze zo bont en blauw was dat ze amper kon lopen. "Rob is in het verleden gewelddadig geweest en ik ben bang om in zijn buurt te zijn."

Kardashians pakken uit voor verjaardag Penelope

De vijfde verjaardag van Penelope Kardashian, de dochter van Kourtney, is groots gevierd. De Kardashians zorgden voor een prinsessenjurk, een lading witte ballonnen en een springkussen. Penelope en nichtje North leken zich prima te vermaken. De kleine dametjes besloten dat ze wel nog even een make-over nodig hadden voor het feest en trokken daarom een paar killerheels aan, zo is te zien op een filmpje van Kim Kardashian. Cute! 

 

 

Bron: TMZ, AD, Beeld: Instagram