slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian doet boekje open over relatie Rob en Chyna

Nadat de relatie tussen Rob Kardashian en Blac Chyna opnieuw op de klippen liep, viel het Rob enorm zwaar. Chyna nam zowel de baby als alle meubels uit de kinderkamer mee en liet haar ex-vriend verlaten achter. Tijdens Keeping Up with the Kardashians vertelt zijn zus Kim over die verdrietige periode. “Rob heeft zijn gedachtes en gevoelens op Snapchat gezet en dat doet hij normaal niet. We maakten ons allemaal zorgen om hem, dus Corey en ik hebben hem toen opgezocht om te kijken hoe het ging”.

Ondanks dat ze haar broer en zijn vriendin, die overigens ook een goede vriendin van Kim is, altijd heeft gesteund, heeft ze ook altijd haar twijfels gehad. “Ik vond hun relatie altijd ongezond, volgens mij weten zij dat ook. Dat is geen geheim. Rob kan heel irrationeel zijn. Hij moet leren daar verantwoordelijkheid voor te nemen en niet de schuld aan Chyna te geven. Dit moet ophouden”.

Kim Kardashian onder vuur door bizarre dieet tip

“De griep kan toch een fantastisch dieet zijn. Ik ben zo blij dat hij net op tijd langskwam voor het Met Gala. Lol!”, luidt de tekst op haar Twitterpagina. Ook laat de realityster weten 2,7 kilogram kwijt te zijn, al wordt de berichtgeving haar niet in dank afgenomen. Hoewel Kim het overduidelijk als een grap bedoeld, kwam die duidelijk niet aan bij haar volgers. “Ben je ervan bewust dat je voor een groot deel van je volgers een inspiratie bent? En dat de meesten daarvan nog maar erg jong zijn?” en “Is ze nu serieus jonge meisjes aan het aansporen om af te vallen door de griep?” zijn dan ook slechts een greep uit de vele negatieve reacties. De realityster heeft de tweet door de vele ophef inmiddels verwijderd.

Bron: NU.nl, Nieuwsblad Beeld: Instagram