slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner openhartig over transitie Caitlyn Jenner
Kendall Jenner zag haar vader voor het eerst in vrouwenkleding toen ze als tiener 's nachts wakker werd en een glaasje water wilde halen. "Mijn hart brak", vertelt het model. "Dat is wanneer ze zich als zichzelf kon kleden. Om vier uur 's nachts, voordat wij op waren", aldus Jenner in de Amerikaanse Harper's Bazaar.

De realityster was 19 jaar oud toen Bruce Jenner de familie vertelde dat hij transgender was en verder zou leven als Caitlyn. Kendall vond de periode daarna moeilijk. "Het waren emotionele maanden. Als ik erover praatte, moest ik huilen, omdat ik rouwde. Het voelde alsof ik iemand verloor. Mijn vader, waarmee ik mijn hele leven was opgegroeid, die me heeft opgevoed."

Later ging het model dat anders zien. "Op een gegeven moment besef je dat de persoon waarover je treurt nog leeft. Dat die nog steeds een zegen is, en een fantastisch persoon. Ik realiseerde me dat ik dankbaar moest zijn dat ik mijn vader nog heb." Het model lijkt erg op haar vader - zoals ze Caitlyn met zijn goedkeuring nog altijd noemt. "Ik was altijd anders dan de rest", vertelt ze over haar rol in de familie Kardashian/Jenner, naast zusje Kylie, halfzussen Kourtney, Kim en Khloé en halfbroer Rob.

"Ik ben een meisje en ik hou van meisjesdingen, maar ik ben er niet zo mee bezig als zij. Dat heb ik van mijn vader denk ik. Ik zou mezelf meer een Jenner noemen dan een Kardashian."

 

Kourtney deelt naaktfoto voor verjaardag
Hiep, hiep, hoeraaa! Kourtney Kardashian mocht dinsdag 38 kaarsjes uitblazen! Speciaal voor haar verjaardag deelde de realityster een foto waarop ze poedelnaakt prijkt. "Birthday suit", leest het bijschrift van de foto. Looking good, Kourtney. 

 

Kim Kardashian deelt zoete familiefoto's  
Pasen wordt groots gevierd in huize Kardashian-West. De familie had ook een heel bijzondere paashaas op bezoek. Kanye hulde zich voor de gelegenheid in een konijnenpak om de kinderen te vermaken. Aan de foto te zien heeft zijn dochter North geen flauw idee wie er onder zit.

Beeld: Instagram, Bron: Nu.nl, Daily Mail