slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner vertelt hoe het écht is om met camera's op te groeien

Al sinds dat ze een klein meisje is, wordt Kylie op de voet gevolgd door de camera’s. Tijdens Keeping Up with the Kardashians zagen mensen haar letterlijk en figuurlijk groot worden, dus vond de realityster het tijd voor een eigen show. In de serie zal Kylie een uniek kijkje in haar echte leven geven, maar vertelt ze ook hoe het is om je hele leven al in de schijnwerpers te staan. “Er zijn twee kanten van mij. Ik moet altijd mijn imago in stand houden, waardoor het voelt alsof ik constant onder druk sta. En dan is er de echte ik, wie ik ben met mijn vrienden”. Benieuwd wat Kylie nog meer onthult? De serie is vanaf 6 juli te zien op E!.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kims personal assistant doet een boekje open over haar werk én de realityster

Waar sommigen er niet aan moeten denken, is het voor anderen weer een droombaan: de assistente van Kim Kardashian zijn. Stephanie Sheperd is de gelukkige, maar is veel meer dan een assistente. De twee zijn inmiddels BFF’s en delen dan ook alles met elkaar. “Kim en ik spreken elkaar elke dag. Vanaf het moment dat we wakker worden totdat we in bed liggen om te gaan slapen”. De brunette is inmiddels alweer drie jaar Kims steun en toeverlaat, wat ook de nodige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. “Tijdens Kims bruiloft heb ik de hele week niet geslapen, omdat ik van alles aan het regelen was. Toen ik eenmaal thuis was, werd ik aangehouden door de politie. Ik zei toen echt huilend: ‘Laat me alsjeblieft naar huis gaan, ik ben zo moe. Je snapt het niet!’. Maar het was het allemaal waard, want het was echt zo’n mooie dag”.

Naast de leuke dingen was Stephanie er ook bij toen Kim in haar appartement in Parijs overvallen werd. Zo benadrukt ze dat het haar instinct is om de realityster te allen tijde te beschermen en ze voor haar door het vuur gaat. “Ik moest de hele tijd zorgen dat alles goed kwam en zorgde ervoor dat Kim de beste bescherming kreeg die ze nodig had. Ik kan me niet voorstellen wat ze heeft meegemaakt, maar het heeft een diepe indruk op me gemaakt. Als ik nu soms alleen thuis ben, ben ik stiekem toch een beetje bang. Dus ik heb maar wat extra pepper sprays in huis gehaald”.

Kendall Jenner maakt flinke smakkerd

De realitysterren hebben de mooiste auto’s voor de deur staan, waardoor ze nog maar nauwelijks de fiets pakken. Eens in de zoveel tijd halen ze het vervoersmiddel weer even uit de garage, wat niet altijd goed uitpakt. Het 21-jarige model raakte tijdens een fietsritje haar balans kwijt en maakte een enorme smakkerd van haar fiets. Oudere zus Khloé was erbij en had de val van haar zusje op video staan, waarbij ze het niet kan laten om haar uit te lachen. Hoewel de val er pijnlijk uitziet, snappen we wel een beetje waarom Khloé zo in een deuk ligt.

Bron: JustJared, Independent Beeld: Instagram