slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner onthult wie 'de arm' op haar social media-kanalen is

Wie Kylie volgt op Snapchat ziet regelmatig video's en foto's van haar nieuwe lipkit shades voorbij komen; netjes op haar arm gesmeerd. Nou ja, niet haar arm dus, dat onthult ze nu. De arm die je dagelijks voorbij ziet komen, is van haar huismeid. "Ik gebruik de arm van mijn huismeisje, ze heeft de beste arm om de nieuwe kleuren op te laten zien", vertelt ze. "Ze is zo lief. Ze zit daar gewoon met haar arm klaar voor gebruik en laat mij lekker mijn ding doen."

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kylie Jenner ontmoet familie van nieuwe liefde Travis Scott

Het lijkt officieel aan te zijn tussen Kylie en Travis. Ze hebben zelfs al de volgende stap genomen, want de rapper heeft haar naar verluidt voorgesteld aan zijn familie in Texas. "Tyga gebruikte haar gewoon. Nu ze met Travis is, ziet ze dat in", onthult een insider aan HollywoodLife. "Travis hoeft niet per se in de spotlights te staan, terwijl Tyga juist alleen maar door de paparazzi met Kylie gezien wilde worden."