slogan

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

'Kourtney Kardashian nu écht klaar met Scott Disick'

We hebben het wel vaker gehoord, maar dit keer zou Kourtney Kardashian écht helemaal klaar zijn met Scott Disick. Er is geen enkele kans meer dat de twee ooit nog samenkomen, vertelt de realityster aan vrienden.

  Kourtney en Scott gingen twee jaar geleden uit elkaar na een relatie van negen jaar. Ze zou de drankproblemen van Disick helemaal zat zijn. De twee hebben samen drie kinderen en worden dan ook nog wel eens met elkaar gezien. Toch wil Kourtney haar leven nu niet langer laten beïnvloeden door haar ex, aldus TMZ.

  De Kardashian was bang dat Disick uit angst weer naar de fles zou grijpen als ze haar liefdesleven niet verborgen hield. Dat is ook de reden dat ze niets op social media heeft geplaatst over haar nieuwe vlam Younes Bendjima. Naar verluidt moet Scott daar vanaf nu maar aan gaan wennen. 

  Disick zou de laatste tijd weer flink aan het feesten geslagen zijn. Volgens zijn vrienden moet hij weer terug naar de afkickkliniek.

  Caitlyn Jenner is doelwit na uitreiking

  Caitlyn Jenner kreeg vrijdagavond na de uitreiking van de LGBT Awards in London allerlei grove en beledigende zinnen naar haar hoofd geslingerd. Toen de realityster het awardgala verliet moest de politie eraan te pas komen en agenten doen nu onderzoek of er sprake is geweest van een vergrijp.

   "Caitlyn had een fantastische avond en toen ze haar award won werd de zaal gek", vertelt een ooggetuige aan The Sun. "Ze had een leuke tijd, maar toen ze vertrok veranderde de sfeer." Vervolgens riepen rondhangende mensen buiten de zaal grove teksten naar haar. Ook gooiden ze dingen naar de ex van Kris Jenner.

   "Caitlyn bleef kalm en liep met haar hoofd naar beneden naar haar limousine. Beveiligers hielpen haar de auto in, maar ze zag er doodsbang uit", aldus de ingewijde. Het politieonderzoek is in volle gang.

   Bron: The Sun, RTL, Beeld: Instagram