slogan

Christina Curry poseert topless

Christina Curry did it again. Onlangs deed de dochter van Patricia Paay en Adam Curry een interview met i-D Magazine én kroop ze topless voor de lens. 

Liefde

Christina neemt geen blad voor de mond in het interview, want geen onderwerp blijft onbesproken. Zo vertelt ze over haar onsteumige jeugd, de foute keuzes die ze gemaakt heeft, haar vertrek uit Nederland én natuurlijk haar liefdesleven.

Zo werd La Curry vorig jaar na haar break up met Elle Bandita nog intiem gespot met Lisa Bosveld, maar die liefde hield geen stand. Over die breuk vertelt ze in het interview: "Ik heb wel gedate met een meisje zes maanden, maar ik reken dat niet echt als iets serieus zoals met Ryanne. Dat duurde twee jaar, en we woonden samen. Ik ben nu een jaar soort van alleen, want dat meisje met wie ik gedate heb zag ik ook niet zovee. Zij woonde in Arnhem. Ik zag haar misschien een keer in de week, niet vaak. Ze was druk met school, ze is twintig, ze zit in een totaal andere periode van het leven. Ik deed laatst nog een shoot met haar, en toen besefte ik weer: we hebben weinig gespreksstof, maar bij sommige mensen is dat ook niet nodig. Dan klikt het gewoon. Maar het was het niet met haar."

Benieuwd naar de pikante kiekjes? Bekijk **HIER** de hele shoot!Bron: i-D Magazine - Olga Kortz, Beeld: ANP, Facebook