slogan

Charlotte Crosby had een relatie met deze vrouwelijke Geordie Shore-ster

Dat het nooit saai is in het Geordie Shore-huis, is inmiddels geen geheim meer. Roddels, ruzies, vechtpartijen en romances... We hebben het allemaal wel voorbij zien komen. De camera's staan ten slotte continue op de cast gericht. Toch hebben we één romance over het hoofd gezien. 

Geheime relatie

Charlotte Crosby heeft in de serie wel vaker gezoend met een van de vrouwen in het huis, maar nu blijkt dat ze met een van hen ook écht een relatie had. Het gaat om niemand minder dan Chloe Ferry!

Dat onthult Chloe zelf tijdens een interview met The Sun. "Ik heb twee dagen geprobeerd een relatie met een meisje te hebben, maar toen we seks probeerden te hebben, realiseerde ik mij dat ik het niet leuk vond", aldus Chloe. "Het meisje was Charlotte Crosby. Niemand weet ervan."

Geen lesbiennes

"We hebben geprobeerd een relatie te hebben, maar we vonden het gewoon niet leuk en realiseerden dat we geen lesbiennes waren. We hebben samen besloten om er een punt achter te zetten, maar ik ben erg blij dat we het hebben geprobeerd." Ook laat de brunette weten dat ze zich nergens voor schaamt. "Je moet dingen proberen om te ontdekken of je het leuk vindt."

'Niet waar'

Toch lijkt Charlotte er heel anders over te denken. "Chloe zegt soms de meest random dingen! De 'lesbische ervaring' kan alleen de drinken 'tongue twister' zijn die meer dan twee jaar geleden werd uitgezonden in Geordie Shore", aldus een woordvoerder. 

Lees ook: Babynieuws: Deze Geordie Shore-ster verwacht een kindje