slogan

BREAKING: Monica Geuze is bevallen!

Hoerááá! Monica Geuze is bevallen! Zara-Lizzy Noé heet de kersverse dochter van de vlogger en hubby Lars Veldwijk.

Baby nieuws!

Vandaag, 12 juli 2018, is Zara-Lizzy ter wereld gekomen. Monica heeft een intieme foto van vlak na de bevalling met haar 948k Instagramvolgers gedeeld. "Je bent de allerliefste", luidt het bijschrift. Of de bevalling ook in haar vlog terugkomt, is nog niet bekend.

Lars kreeg uit een eerdere relatie de tweejarige Mason, die helemaal dol op zijn 'Momo' is. Het kleine mannetje is regelmatig in haar vlogs te zien en aan de beelden is maar één ding op te maken: dit is een dolgelukkig gezinnetje. 

Zin in

De vlogger zit gegarandeerd in de zevende hemel. Ze liet eerder weten niet te kunnen wachten tot ze haar kleine kon vasthouden. "Ik zit nu in mijn 33e week, dus het schiet wel aardig op. Daar ben ik ook wel heel blij mee, want nu komt er een beetje een einde in zicht. Stel je voor dat de baby met 36 of 38 weken zou komen, dan zou ik over een maand al aan het bevallen zijn. Daar word ik wel zenuwachtig van, maar heb er ook wel heel erg zin in", liet ze toen weten.

Op de valreep van 2017 maakte Monica Geuze bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. "Het allermooiste kerstcadeau ooit: wij krijgen een kindje”, liet ze weten. Het geslacht hield ze geheim

Zie ook: De geweldige babyshower van Monica Geuze

Beeld: ANP


,