slogan

Boer zoekt Vrouw-presentatrice verklapt details nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw staat bijna voor de deur en kijkers kunnen niet wachten om hun favoriete programma weer te bekijken. Presentatrice Yvon Jaspers verklapt alvast een paar details over het nieuwe seizoen. 

Elementen

"Als makers zijn wij natuurlijk net zo nieuwsgierig naar het verloop als de kijker. In Boer zoekt Vrouw geven we de vrijgezelle boeren de kans om volgens een duidelijke route hun liefde te vinden", vertelt Yvon.

Lees ook: Bizarre ontdekking bij Boer Zoekt Vrouw

Verrassing

Yvon verklapt dat die duidelijke route voor sommige boeren dit seizoen zomaar eens anders kan verlopen. "De speeddate, de dagdate, de logeerweken zijn steeds terugkerende elementen die hun doel hebben bewezen. Maar ook al is die route bekend, hóe de boeren ‘m af zullen leggen is aan hen."

Volgens de presentatrice zit er dit seizoen dan ook een verrassende twist aan te komen. "Hoe vaak je het paadje ook al hebt gelopen, iedere keer komen we nieuwe verrassingen tegen. Zowel bij de boeren als bij de vrouwen", gaat ze verder.

"Ik ben dit jaar van de ene in de andere verbazing gerold. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook!", aldus Yvon. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR


,