slogan

Boer zoekt Vrouw-baby’s

De boeren vonden niet alleen liefde, maar maakten ook liefdesbaby’s!

Echte liefde vinden is niet makkelijk. Dat blijkt wel uit de verhalen van de 53 boeren die de afgelopen jaren gevolgd werden door het programma Boer zoekt Vrouw. Veel boeren hebben hun grote liefde gevonden! Uit de relaties werden maar liefst 24 Boer zoekt Vrouw-baby’s geboren en nummer 25 is onderweg.

Welke boeren kregen de afgelopen jaren een kindje?

Seizoen 1 Hans & Connie 2 kinderen Willie & Monique 1 zoon

Seizoen 2 Jochum & Pauline 2 kinderen Dirk-Jan & Petra Fleur & Kimo Bekijk foto’s van Dirk-Jan en zijn gezin! Jan Willem & Ilona Storm & Babs Bekijk foto’s van de baby-oogst van Jan Willem. Pros & Jolanda Tamar, Ruth & Janathan Benieuwd naar de kids van Pros & Jolanda? Bekijk snel de foto's. Marcel & Natasha Lucas & Jasmijn

De boeren en hun vrouwen kwamen samen voor een fotoshoot met alle Boer zoekt Vrouw-baby's

Seizoen 3 Henk & Vanessa Olivier Bekijk snel de foto's van zoon Olivier. Frank & Monique Frenchy Frank is super trots op dochter Frenchy. Bekijk snel de foto's.

Seizoen 4 Marc & Nicolien Benthe Hier vind je een mooie foto van Benthe. Richard & Monique Beau & Noud

Seizoen 5 Hans & Inge Tigo Hans is dolgelukkig met zijn liefde Inge. Ze werden in april de trotse ouders van zoontje Tigo. De melkveehouder uit Gelderland meldde zich met zijn twee broers Gradus en Martin aan voor de tv-zoektocht van Yvon Jaspers. Ze kregen een webserie en vonden alledrie een geliefde.

Gijsbert & Femke Verwachten een kindje "Gijs en ik zijn heel dankbaar en dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we een kindje krijgen. Een broertje of zusje voor de liefste grote broer Romke, die natuurlijk zelf het meest op een broertje hoopt."

Zondag 19 mei start een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw. Wil jij nu alvast kennis maken met de vrijgezelle boeren? Dat kan op bzv.kro.nl!


,