slogan

Blake Lively neemt afscheid van lange blonde lokken

Met haar weelderige blonde lokken wist ze tijdens Gossip Girl menig mannenhart sneller te doen kloppen, maar Blake Lively heeft haar beroemde look vaarwel gezegd en gaat voortaan met een kortere coupe door het leven. Althans, zo lijkt het.

Frisse coupe

De actrice staat al sinds het begin van haar carrière bekend om haar lange glanzende lokken, maar nu de blondine de dertig is gepasseerd, lijkt ze zichzelf ook gelijk een geheel frisse coupe te hebben aangemeten.

Blake verscheen namelijk met een lange bob tot aan haar schouders op de screening van haar nieuwe film All I See Is You. En hoewel de beauty door velen wordt geprezen om haar nieuwe look, lijkt de actrice ons toch allemaal in de maling te hebben genomen.

Bobby pins

De Gossip Girl­-actrice heeft haar lokken naar verluidt niet helemaal vaarwel gezegd, maar heeft met behulp van bobby pins de befaamde Rachel look uit Friends gecreëerd.

Ach ja, lang haar, kort haar, het maakt eigenlijk niet uit wat Blake met haar lokken doet. De actrice bewijst namelijk ook dit keer dat ze werkelijk alles kan hebben!

Lees ook: Er komt hoogstwaarschijnlijk een Gossip Girl vervolg

Beeld: Instagram, Getty