slogan

Bibi Breijman krijgt stortvloed aan kritiek over zich heen

Afgelopen weekend bezocht Bibi Breijman het Haagse festival Parkpop, waar vriendlief Waylon optrad. Ze nam een speciale gast mee, en niet al haar volgers waren amused.

Moedermaffia

De moedermaffia is weer back on track! Bibi nam haar dochtertje Teddy naar het festival mee, waar ze vervolgens veel kritiek op kreeg. 'Wie gaat er nou met een kind naar een festival' en 'Zo veel lawaai kan echt schadelijk zijn' is te lezen onder de comments. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Bibi het te verduren krijgt met de moedermaffia. Eerder kreeg ze negatieve opmerkingen nadat ze een draagdoek verkeerd zou hebben geknoopt. 

Lees ook: Hebben Bibi Breijman en Waylon héél groot nieuws?

Eigen opvoeding

Gelukkig kan de brunette naast negatieve reacties rekenen op veel steun. 'Bibi en Waylon weten heus wel wat goed is voor hun kindje, iedereen voed hun kinderen op hun eigen manier' en 'Parkpop is juist een festival voor volwassenen en kinderen! Kom eens wat vaker onder je steen vandaan… oh, en bemoei je niet met anderen hun opvoeding' is een greep uit de positieve comments. En zo is het maar net!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Viva, Beeld: Instagram, BSR


,