slogan

Bibi Breijman krijgt schrik van haar leven tijdens vakantie

Op 7 juli blies Bibi Breijman 28 kaarsjes uit. Haar verjaardag vierde ze samen met haar familie in een vakantiehuis in Portugal. Wat begon als een vrolijke en gezellig dag, eindigde in een nachtmerrie voor de vlogger.

Foute boel

Nadat de familie gezellig had gegeten, ging het helemaal mis. De oma van Bibi liep de trap op naar boven, maar viel in het donker naar achteren op de marmeren vloer. Met nog de tranen in haar ogen vertelt de brunette wat er allemaal gebeurde. "Ik hoorde alleen maar gegil", begint ze haar verhaal.

Lees ook: Bibi Breijman krijgt stortvloed aan kritiek over zich heen

Operatie

Bibi dacht dat het behoorlijk slecht was afgelopen met haar 72-jarige oma. "Ik durfde gewoon niet te kijken. Het klonk alsof ze haar laatste adem uitblies." Willem, a.k.a Waylon, heeft haar onder aan de trap nog kunnen opvangen, maar wel moest ze geopereerd worden aan haar been en nu kan ze moeilijk lopen. 

De vlogger kreeg de schrik van haar leven op dat moment. "Het was gewoon zo f*cking eng. Ik dacht echt dat ze dood was." De volgende ochtend leek het weer een stuk beter te gaan, maar Bibi’s oma heeft er behoorlijke blauwe plekken aan over gehouden en heeft last van duizeligheid en hoofdpijn. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. 

Beeld: YouTube, BSR


,