slogan

Beyoncé's beautygeheim

Stralend haar en de meest egale huid... Hoe krijgt Beyoncé het altijd weer voor elkaar om er zo perfect uit te zien? Haar visagist verklapt het.

Make-up goeroe Francesca Tolot is de vrouw achter Beyoncé's stunning looks. De visagiste verklapt de trucjes waarmee ze de zangeres op beautygebied in topvorm houdt.

Het geheim

Get ready... Het product waarmee Queen Bey haar huid zo perfect houdt is simpelweg baby olie. Jep, echt waar! Altijd fijn voor de mensen die niet zo'n make-up budget als Beyoncé hebben.

Volgens Francesca houdt ze Bey's looks altijd erg naturel, omdat de zangeres niet veel nodig heeft. "We zijn een paar jaar geleden gestopt met de nepwimpers. Op een gegeven moment bracht ik ter sprake dat ik nepwimpers een beetje 'geweest' vond en Beyoncé was het daar helemaal mee eens. Tenzij je voor een retro look gaat."

Lelijke look

Eigenlijk is het volgens Francesca moeilijker om Beyoncé lelijk te maken, omdat ze van zichzelf erg knap is. "Geloof het of niet, de moeilijkste look was die voor Cadillac Records, toen ze er lelijk uit moest zien. Stel je eens voor dat je iemand met een perfecte huid, prachtige amandelvormige ogen en altijd vrolijke stemming, opeens lelijk moet maken..."

Check hieronder de 10 mooiste rode loper looks van Beyoncé!

Lees ook: Beyonce en Jay-Z langs bij Anne Frankhuis

Beeld: Getty