slogan

Bella Hadid krijgt storm van kritiek na lingeriefoto

Terwijl Gigi Hadid waarschijnlijk thuis als een stekker baalt dat ze niet mag meelopen met de Victoria’s Secret Fashion Show, maakte haar zusje Bella Hadid zich op voor het grootste lingeriespektakel van het jaar. 

Lingerieshow

Bella is net als de rest van de adembenemende modellen neergestreken in Shanghai voor het lingeriefestijn dat vandaag plaats heeft gevonden. De eerste catwalkbeelden druppelen langzaamaan binnen en ook op social media worden de nodige backstagekiekjes gedeeld. Ook door La Hadid. Zij postte, hoe kan het ook anders, een foto in lingerie net voor de show van start ging. Het 19-jarige model kreeg echter een storm van kritiek op het beeld.

Heupbot

Zo vielen veel mensen over het feit dat Bella’s rechter heupbot ‘te erg zou uitsteken’. “Anorectisch!”, “Haar lichaam maakt mij ongemakkelijk”, “Véél te dun, geef haar ets te eten”, “Photoshop!”, “Ze is prachtig, begrijp me niet verkeerd maar waarom is dít het beeld voor beauty”, is slechts een greep uit de reacties. Toch krijgt het half-Nederlandse model ook veel bijval. “Ik vind haar figuur prachtig en ik denk dat ze ook van nature slank is. Mensen moeten niet zo erg body-shamen. We zijn allemaal mooi, ongeacht onze maten en figuur. 

Bekijk het beeld hieronder.

Lees ook: Nederlands nichtje Gigi en Bella Hadid gaat viral in buitenland

 

The big reveal! @bellahadid is ready to roll at the #VSFashionShow in the Sexy Illusions bra. #regram

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Beeld: Getty, Instagram, Bron: Instagram