slogan

Before & after: Temptation Islands Yana

De prachtige Temptation Island verleidster Yana Daems doet menig mannenhart sneller kloppen. Maar de blonde bombshell zag er vroeger heel anders uit.

Transformatie

Eind vorig jaar plaatste Yana een before & after foto van haar indrukwekkende transformatie. "Transformation wednesdayyyy! And i'm not even done yet", schrijft ze erbij. Hoewel ze eerder ook al bloedmooi was, is ze nu zelf een stuk meer tevreden over haar in shape lichaam.

De blondine wordt overladen met complimenten en vrouwen vragen massaal om haar geheim. "Dit dieet mag je weleens delen!" en "Heb je tips & tricks?" zijn slechts een greep uit de vele reacties. Yana laat weten dat ze binnenkort meer info zal delen; wij zijn benieuwd. Ook maakt ze duidelijk dat er geen plastische chirurgie aan te pas is gekomen.

Temptation geschiedenis

Verleidster Yana schrijft Temptation-geschiedenis. De rondborstige stoeipoes gooit de handdoek vroegtijdig in de ring van haar Temptation avontuur, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. De komende afleveringen zullen haar laatste zijn.

Lees ook: Temptations Yana klapt uit de school over vriendschap met Megan