slogan

Ariana Grande voor het eerst in zes maanden gespot

In mei 2017 werd vlak na het concert van Ariana Grande in Manchester een zelfmoordaanslag gepleegd. De zangeres verdween uit de spotlights, maar is na een half jaar weer in het openbaar verschenen.

Drama

Ariana Grandes world tour werd stopgezet na het drama waarbij zeker 19 fans om het leven kwamen en tientallen bezoekers gewond raakten "Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", liet de zangeres weten. Daarna nam ze de tijd om te rouwen, fans te bezoeken en weer zichzelf te worden. Zes maanden lang bleef het stil, tot nu.

Blondes have more fun?

Ariana heeft de afgelopen tijd rust genomen en in de studio doorgebracht om te werken aan haar vierde album. Nu dat project afgerond is, is ze weer de hort op gegaan. Samen met bae Mac Miller werd ze gespot op de Oscars afterparty van Madonna. Al moesten fotografen wel even twee keer kijken, want ze heeft in de tussentijd een flinke make-over gehad.

De zangeres verscheen in een zwarte verenjurk op het feest, maar het meest opvallende: ze gaat nu als blondine door het leven. Looking good, Ari!

Zie ook: Dit is het echte haar van Ariana Grande

Bron: Girlfriend, Beeld: Getty