slogan

Anouk Hoogendijk doet opvallende uitspraak

Anouk Hoogendijk doet een opvallende uitspraak. De voetbalster vertelt dat ze regelmatig seksueel getinte berichten als dickpics toegestuurd krijgt, plus de raarste verzoeken.

Heel groot

Via social media ontvangt de blondine de gekste foto's. "Laatst kreeg ik er weer eentje en schreef hij: ik word heel groot van jou. Ik kon het niet laten om te reageren: nou, noem je dit groot?", vertelt ze aan VICE. Een volger zou zelfs gevraagd hebben of ze hem 'in zijn ballen wil trappen'.

Lees ook: Onthuld: Dit had Anouk Hoogendijk aan haar lip tijdens Expeditie Robinson

Douchen

Kortom: Anouk krijgt de vreemdste verzoeken."Ik vind het ook grappig om dit soort gesprekken in mijn stories te delen, dat werkt wel als je van dat soort figuren af wil komen." 

In het verleden had de voetbalster vaker last van vreemde figuren. "Ik weet ook nog wel dat we tegen een jongensteam speelden en zij het licht uitdeden toen wij naakt onder de douche stonden", herinnert ze zich. "Dat vonden die gasten hartstikke grappig. Op een gegeven moment klopte één van ons gewoon naakt bij ze aan: hadden jullie nog wat? Die jochies wisten niet waar ze moesten kijken, en toen was het ook meteen klaar."

Bron: VICE, Beeld: BSR