slogan

Angela Groothuizen openhartig over nare ervaring

Angela Groothuizen draait al even mee in de showbizzwereld en heeft tijdens haar jaren met de Dolly Dots dan ook het nodige meegemaakt. De zangeres deed vandaag dan ook wat onthullingen, waarvan er één aardig schokkend is…

Kleintje

Je hebt het vast weleens opgemerkt, maar erg groot is de presentatrice niet. In haar jaren met de meidengroep werd ze dan ook weleens het slachtoffer van ‘dwerggooien’.

“Ik zat in de Dolly Dots, was twintig. Liep ’s avonds in de aanloop naar carnaval door Breda en voordat ik het wist stond ik midden in een groep dronken mannen en werd ik letterlijk heen en weer gegooid. En niemand deed iets", vertelt Angela over haar jongere jaren. 

Treinreis

Maar dat was nog niet alles. Eenmaal onderweg naar huis, maakte ze nog iets opmerkelijks mee. "Zat er in de trein terug naar huis ook nog een gozer tegenover me zich af te trekken… Nee, het was niet mijn avond".

Schamen

Maar waar je in eerste instantie wellicht nog om kan lachen, bleek de presentatrice flink gehandhaafd te zijn. “Ik ging bont en blauw met gekneusde ribben naar de dokter. ’Wat is er gebeurd?’, vroeg hij. Nou, zei ik, er is met me gedwerggooid. Dus die man ook lachen, natuurlijk. Schaamde ik me nog een keer dood. Later dacht ik: wat maf eigenlijk om je daarover te schamen?”

Lees ook: Toen & Nu: De dochter van Angela Groothuizen

Bron: Show Beeld: ANP