slogan

'André, Monique en Bridget samen bij RTL Boulevard'

Het onmogelijke is gebeurd: André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland samen bij RTL Boulevard. Althans, daar leek het op. Deze situatie werd gisteren nagespeeld bij de TV Kantine en dat zorgde volgens kijkers voor heel wat hilarische televisie. 

Uitzending 

Ook Rachel Hazes was aanwezig en dat maakte het feestje helemaal compleet. De uitzending werd gepresenteerd door Diederik Jekel (Carlo Boszhard) en Viviënne van den Assem (Lieke van Lexmond). 

Lees ook: Onthuld: deze acteur speelde Martien Meiland in De TV Kantine

Zwakste schakel

Tijdens de uitzending wordt met een grote knipoog gevraagd wie de zwakste schakel is. André en Monique Laten een bordje zien met de naam van Bridget er op. Rachel vindt echter Monique de zwakste schakel. "Ja, ik had gewoon een bord voor mijn kop." 

Diederik vraagt toch maar even voor de zekerheid, of André nu terug is bij Monique. "Ligt eraan wanneer het uitgezonden wordt", is zijn antwoord. Er wordt vervolgens ook een versie opgenomen waarbij André terug is bij Monique, maar ook eentje waarbij André single is én eentje waarbij hij met Bridget is. 

Bridget werd gespeeld door Annick de Boer, André door Leendert de Ridder en Monique door Monique Smit. Ook Nikkie Plessen was van de partij, zij werd gespeeld door Elise Schaap. Irene Moors kroop in de huid van Rachel. 

Bekijk hieronder het fragment. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, De TV Kantine, RTL


,