slogan

Alles is Familie voor Thijs Römer

Thijs Römer staat op het toneel in de voorstelling Cloaca en in de nieuwe film Alles is Familie speelt hij één van de hoofdrollen.

Hij werkt veel, maar zorgt ervoor dat hij veel tijd doorbrengt met zijn gezin en familie. “Ik weet niet beter dan dat mijn familie hecht en liefdevol is en dat je daar veel aan hebt”, vertelt hij aan Vrouwonline.nl. “Het is een warm nest en daar voel ik mij heel gezegend mee.”

Met Kerst komen veel families bij elkaar, toch viert Thijs liever Pasen. ”Bij de familie Römer hebben we namelijk de gewoonte om eieren te verstoppen in de tuin, wat meestal verandert in een achterlijk tafereel. Wie het laatst zijn ei vindt, moet een act doen tussen de schuifdeuren”, zegt hij lachend. “Voor mijn familie is dit geen ontspannen bezigheid: iedereen rent als een bezetene door de tuin. Niemand wil het gênante moment van die act meemaken, dus als je je ei vindt ben je als een kind zo blij. Bij de mensen die overblijven zie je echt paniek ontstaan. Toch is het altijd heel gezellig!”

De blonde acteur is getrouwd met Katja Schuurman-Römer, samen hebben zij een dochtertje van 2,5 jaar: Sammie. (LS)

 

Beeld: ANP


,