slogan

Alles is Familie in première

De film _Alles is Familie_ met o.a. Benja Bruijning en Carice van Houten ging in première en bekend Nederland liep ervoor uit.

De film Alles is Familie ging op 19 november 2012 in première in theater DeLaMar in Amsterdam. Op de rode loper verscheen half bekend Nederland, waaronder de overweldigende sterrencast van de familiefilm. Met BuzzE spraken de hoofdrolspelers stuk voor stuk hun lof uit over de schrijfster van de film: Kim van Kooten. “Ik geloof zo in Kim”, zei Carice van Houten. Benja Bruijning gaf aan dat hij dit verhaal voor zijn eerste grote filmrol koos, vanwege het ‘waanzinnige script’. Kim zelf noemt alle lovende woorden ‘enorm vleiend’.

Thijs Römer vertelde eerder al aan Vrouwonline dat hij heel erg trots is op het eindresultaat. “De film is heel erg goed gelukt, maar we hadden ook zo’n ontzettend leuke draaiperiode. Op driekwart van de opnames besloot ik mijn verwachtingen voor de film wat naar beneden bij te stellen, want anders zou het zo tegenvallen”, vertelt de acteur, die de rol van Rutmer vertolkt. “Maar het voelde zo goed en toen ik de film zag, dacht ik: dat is precies wat ik ook ervaren heb tijdens het draaien. Beter kan het niet!”


,