slogan

Ai! Brace beschuldigd van oplichting

Brace wist ruim dertien jaar geleden door te breken met het nummer ‘Moppie’, maar daarna ging zijn carrière gespaard met de nodige ups and downs. De zanger is inmiddels alweer een tijdje aan de weg aan het timmeren, al wordt het dit keer wel overschaduwd door een nare beschuldiging.

Boekingskantoor

De zanger wordt er namelijk van beschuldigd zijn zaken niet op orde te hebben en zijn betalingen niet op tijd te voldoen. Brace zou artiesten die hij via zijn boekingskantoor geboekt zou hebben, niet op tijd hebben uitbetaald. Zo beweren artiesten als DJ Maurice en Trafassi nog steeds geen cent van de zanger te hebben gezien.

"Ik heb opgetreden en heb een act geboekt op het feest waarvan de Groot en Brace de artiesten zouden regelen en dat is nog steeds niet betaald. Dat is toch een bedrag van een kleine 3.500,- euro", laat de dj weten. Ook vermeldt hij dat hij eigenlijk al twee weken voordat het evenement plaatsvond betaald had moeten krijgen. 

Opheldering

Brace is inmiddels op de hoogte van de beschuldigingen, maar lijkt zich van geen kwaad bewust te zijn. "Ik heb bij de leidinggevende om opheldering gevraagd en betaalbewijzen onder ogen gekregen waaruit bleek dat alles betaald is", laat hij weten. 

"Om het snel op te lossen is er door degene die de leiding heeft over het boekingskantoor vanaf vakantiebestemming Dubai besloten het bedrag over te maken. Dat dit langer zou duren is niet voorzien", vervolgt hij zijn verhaal.

Ondanks dat Brace beweert dat er nu wel betaald is, geeft DJ Maurice aan nog steeds niks te hebben gezien. Hij overweegt dan ook om juridische stappen te ondernemen, mocht het binnen een week nog steeds niet te zijn opgelost. Dat ziet er niet goed uit voor de zanger...

Lees ook: Brace: 'Alles om me heen was verkeerd en dan gaat het een keer fout'

Bron: Telegraaf Beeld: ANP