slogan

Winning Wednesday: SVNTY espadrille leafbro sneakers t.w.v. €199

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op de te gekke SVNTY espadrille leafbro sneakers t.w.v. €199.

Verrassende looks

Of je nu naar werk gaat, een borrel gaat drinken of een bruiloft in de agenda hebt staan, de SS19 collectie zit vol met verrassende looks: een combinatie van urban-sexy en sportief in een chique jasje. Denk aan kleurrijke items, sneakers in frisse kleuren, opvallende details en stoere en speelse printjes. Enne, het zijn stuk voor stuk items waar je niet alleen de show mee steelt, maar die ook nog eens comfortabel zitten. Wat wil je nog meer?

Het merk uit Antwerpen wil een duidelijke boodschap overbrengen met de collectie: "Wees vredelievend, neem alles met een korreltje zout en durf verder te kijken dan wat logisch is."

Win, win, win!

Kun jij niet wachten omde show te stelen met deze prachtige espadrilles? Vul dan snel onderstaand winformulier in, laat als opmerking je schoenmaat achter en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: SVNTY

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 29 mei 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,