slogan

Winning Wednesday: MAC FIX+ mini’s set & matching tote bag t.w.v. €52

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een MAC set bestaande uit de vier nieuwste FIX+ mini’s en de matching tote bag t.w.v. €52.

Get fresh!

Hoera, er zijn vijf nieuwe limited edition MAC FIX+ mini geuren! In de speelse verpakkingen vind je fleurige pioenroos, verse witte thee, fruitige watermeloen, verkoelende komkommer en tropische ananas.  

De mist heeft dus alle voordelen van de originele Prep + Prime Fix+, maar dan in miniatuurformaat, waardoor ze perfect zijn om overal mee naartoe te nemen. De vitaminen en mineralen die ze bevat hydrateren de huid onmiddellijk, de infusie van groene thee, kamille en komkommer kalmeert en de lichte formule maakt de teint gladder en lichter. 

Gebruik 'em voor je je make-up aanbrengt als prep, nadat je bent opgemaakt om je maquillage tot wel 12 uur lang te fixeren of tussendoor als mist voor verfrissing. De ultieme musthave voor warme zomerdagen!

Win, win, win!

Kun jij deze MAC FIX+ mini’s wel gebruiken met deze temperaturen? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

MAC FIX+ mini’s

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 juli 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,