slogan

Winning Wednesday: 3x laarsjes van SuperTrash Footwear t.w.v. €129,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x laarsjes van SuperTrash Footwear t.w.v. €129,95 weg.

Zomercollectie

You can never have enough shoes, right!? Na het zien van de nieuwe zomercollectie van SuperTrash Footwear weet je in ieder geval dat dit echt het geval is. Nadat de eerste collectie vorig jaar werd gelanceerd voor de herfst-winter van 2019, is het schoenenmerk inmiddels in geselecteerde winkels in vijftien landen (!) verkrijgbaar, waaronder in Nederland.

Unfinished Business

Van coole sneakers tot aan trendy sandalen, en uiteraard niet te vergeten: de booties. De zomercollectie got it all! Zo werden er voor de collectie zes thema's bedacht, waaronder 'Unfinished Business', waar de onderstaande toffe laarsjes in slangenprint onder vallen.

"Voor moderne, hardwerkende vrouwen biedt SuperTrash Footwear modellen die even comfortabel als indrukwekkend zijn." Zo zie je er gedurende de dag niet alleen geweldig uit, maar krijg je ook geen last van je voeten. 

Win, win, win!

Wil jij onderstaande fashionable booties van SuperTrash Footwear binnenkort aan je voeten? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 3x een paar t.w.v. €129,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen - vergeet niet om je maat in het opmerkingsveld te noteren - en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

 

Winning Wednesday: 3x laarsjes van SuperTrash Footwear t.w.v. €129,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x laarsjes van SuperTrash Footwear t.w.v. €129,95 weg. *Vergeet niet je schoenmaat in het opmerkingsveld te noteren


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 2 juni.


,