Winning wednesday: Cowboysbag mini backpack t.w.v. €149,95

Doe mee en maak kans!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op de Mini Backpack Park Black van Cowboysbag t.w.v. €149,95.

Musthave

De zomer staat voor de deur! Tijd voor een nieuwe garderobe én natuurlijk een nieuwe tas. Bij Cowboysbag ontwerpen ze al jaren de mooiste lederen tassen en accessoires. Niet alleen een streling voor het oog, maar ook nog eens gemaakt van topkwaliteit. Een tas die jaren meegaat dus; een musthave voor iedere vrouw.

In de nieuwe collectie van dit voorjaar vind je tassen in alle soorten en maten. Van kleine en grote schoudertassen tot fanny packs, rugzakken en shoppers. Maar ook laptoptassen, luiertassen en weekendtassen. En dan hebben we het nog niet eens over de leren accessoires gehad zoals stoere riemen, fijne portemonnees, laptop sleeves, toilettassen, agenda's, paspoorthouders en armbanden.

Backpack Park

Eén van onze favorieten is de Backpack Park. Deze stijlvolle rugzak is compact, vrouwelijk en stoer tegelijk. De tas sluit rondom met een rits en aan de binnenkant heb je genoeg ruimte voor jouw dagelijkse spullen. Door het insteekvak kun je een makkelijke indeling maken en vind je alles snel terug. De schouderhengsels zijn verstelbaar, waardoor je ‘m snel verstelt op de gewenste lengte. Laat de zomer maar komen!

Win, win, win!

Zie jij je zelf al de show stelen met de Backpack Park op je rug? Dat zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden… Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

@MailAndWin(CkdobZqZuo)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 21 maart 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws