slogan

Winning Wednesday: Comma jumpsuit t.w.v. €150

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een prachtige zachtroze Comma jumpsuit t.w.v. €150.

Love, love, love

De voorjaarscollectie van Comma is er weer eentje to die for. Onder het motto Be Individual worden verschillende stijlen, kleuren en stoffen met elkaar gecombineerd. Van nonchalant en elegant tot uitdagend en sportief. Van bloemendessins en invloeden uit de kunst, tot minimalistische en etnische patronen. Van snoepkleuren als strawberry en blauwtinten tot sorbettinten als blush, mint en geel. Van basic en minimalistich tot opvallende details als glanzende materialen, coatings en decoraties met pailletten en sierstenen. Dus mix & match!

In de collectie vind je van alles wat: skinny, wijde en paperbroeken, maar ook trainingsbroeken en midi jurken en -rokken. Lange blazers met een relaxte pasvorm, maar ook jacks van imitatieleer en fancy jasjes met franjes. Shop till you drop.

Win, win, win!

Zie jij jezelf dit voorjaar al in deze prachtige jumpsuit van Comma shinen? Vul dan snel onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: Comma jumpsuit

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 22 mei 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,